Repetiţie pentru parada militară de 1 Decembrie

Ministrul Apărării, Mihnea Motoc, este încrezător că parada milirară de la 1 decembriese va ridica la înălțimea momentului.

Duminică  are loc o nouă repetiţie pentru parada militară de 1 Decembrie în Piaţa Arcului de Triumf din capitală. 3.000 de militari şi specialişti din ministerele Apărării şi de Interne şi de la SRI vor defila şi vor prezenta tehnica militară.

Evenimentul de joia viitoare va avea loc în contextul centenarului intrării României în primul război mondial şi va avea parte de câteva noutăţi.

Între acestea, spune ministrul apărării naţionale, Mihnea Motoc, avioanele F 16 Fighting Falcon. De asemenea, va fi prezentată noua uniformă de luptă a armatei, tehnica de la Poliţia Militară şi motocicletele noi ale forţelor pentru operaţii speciale.

"Noi suntem complet încrezători că va fi o paradă militară la înălţimea momentului special pe care îl marcăm de 1 Decembrie, anul acesta, anume împlinirea a 100 de ani de la intrarea României în războiul de reîntregire", a spus Mihnea Motoc.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 26 Noiembrie 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste