Premierul admite că au fost greșeli în ordonanța privind salarizarea bugetarilor

Aflat într-o vizită la Iaşi, premierul a promis unui grup de sindicalişti din educaţie că guvernul va încerca să repare erorile produse prin ordonanţa de salarizare în sistemul bugetar.

Premierul Dacian Cioloş admite că au existat greşeli în actul normativ în baza căruia au fost diminuate salariile unor categorii de angajaţi din sistemul de învăţământ.

Aflat într-o vizită la Iaşi, el a promis unui grup de sindicalişti din educaţie că guvernul va încerca să repare erorile produse prin ordonanţa de salarizare în sistemul bugetar.

Dacian Cioloş a mers la Iaşi pentru a prezenta autorităţilor locale mecanismul antisărăcie elaborat de guvern pentru dezvoltarea comunităţilor marginalizate din Moldova, dar şi pentru o întâlnire cu oamenii de afaceri din zonă.

Înainte de discuţiile de la prefectură el a fost întâmpinat de peste 150 de sindicalişti, mulţi din învăţământul preuniversitar.

Aceştia au spus că după ordonaţa emisă în vară salariile secretarilor şi contabililor din şcoli au scăzut cu sume cuprinse între 500 şi 1100 de lei


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 18 Noiembrie 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste