USR Teleorman vrea ca alegătorii că vorbească cu candidații printr-o aplicație pe mobil

Candidaţii USR filiala Teleorman susţin realizarea unei aplicaţii pe telefonul mobil prin intermediul căreia cetăţenii să comunice direct cu cei aleşi.

Candidaţii USR filiala Teleorman susţin realizarea unei aplicaţii pe telefonul mobil prin intermediul căreia cetăţenii să comunice direct cu cei aleşi.

Primul loc pe lista Uniunii în Teleorman pentru Senat este Nicuşor Lină, iar la Camera Deputaţilor este Şerban Marinescu, arhitect, originar din Bucureşti.

Acesta crede că poate să lupte eficient împotriva sistemului aşa cum poate să facă orice cetăţean.

"Dacă sistemul este aşa o chestie în care nimeni nu are nicio şansă împotriva lui, că aceştia sunt atât de bine organizaţi, şi asta este o mafie acolo, încât noi, cetăţenii efectiv nu avem nicio şansă în faţa lui, este fals. Este o iluzie falsă pe care noi o avem în cap şi de care nu putem să scăpăm, dar dacă scăpăm de iluzia aceasta şi mergem acum şi încercăm să ne apărăm dreturile şi să stăm să ni le apărăm, reuşim şi asta m-a determinat să mă implic în politică. Am ajuns la USR, cred că este singurul partid care încearcă să facă ceva în România în direcţia aceasta. Nu este un partid de politicieni, este un partid de oameni complet noi", a spus Lină.

PMP exclude orice alianță cu PSD

Preşedintele executiv al PMP şi candidat pentru un nou mandat de deputat în Bucureşti, Eugen Tomac, exclude orice fel de alianţă post alegeri cu PSD.

El am precizat că PMP poate să discute cu celelalte formaţiuni politice, iar singura condiţie este ca Traian Băsescu să fie prim-ministru.

"Dacă sistemul este aşa o chestie în care nimeni nu are nicio şansă împotriva lui, că aceştia sunt atât de bine organizaţi, şi asta este o mafie acolo, încât noi, cetăţenii efectiv nu avem nicio şansă în faţa lui, este fals. Este o iluzie falsă pe care noi o avem în cap şi de care nu putem să scăpăm, dar dacă scăpăm de iluzia aceasta şi mergem acum şi încercăm să ne apărăm dreturile şi să stăm să ni le apărăm, reuşim şi asta m-a determinat să mă implic în politică. Am ajuns la USR, cred că este singurul partid care încearcă să facă ceva în România în direcţia aceasta. Nu este un partid de politicieni, este un partid de oameni complet noi", a susținut Tomac.

PSD: Victor Ponta a lăsat în urma sa o guvernare performantă

PSD Caraş-Severin îşi propune să obţină 3 mandate de deputat şi unul de senator.

Preşedintele organizaţiei judeţene, Ion Mocioalcă, dorelşte să obţină un nou mandat de deputat.

El consideră că Executivul Ponta a fost cel mai bun Guvern din istoria modernă a României.

"Victor Ponta a lăsat în urma sa o guvernare extrem de performantă, el însuşi fiind catalogat, chiar şi de adversarii săi, ca cel mai bun prim-ministru pe care l-a avut România. Pentru că a fost o guvernare pe care au simţit-o românii în buzunarele lor, în frigiderele lor, în viaţa lor de zi cu zi", a sustinut Mocioalcă.

PNL vrea să elimine votul secret

Mihai Voicu, candidatul PNL la Camera Deputaţilor în circumscripţia românilor din afara ţării, susţine că liberalii propun un proiect de reformare a activității parlamentare.

Printre măsurile avute în vedere se numără și eliminarea votului secret în privința cererilor venite din partea justiției.

"Am studiat atât prevederile constituţionale, cât şi cutumele parlamentare din ţările democratice şi am ajuns la concluzia că dorim să eliminăm votul secret în toate situaţiile, cu excepţia învestirii guvernului şi a moţiunii de cenzură. Doar în aceste două situaţii, votul secret poate fi păstrat, cu sublinirea că, în situaţia cererilor justiţiei, votul trebuie să fie obligatoriu deschis", a declarat Voicu.

PER propune înființarea de ferme pentru încurajarea tinerilor

Partidul Ecologist Român propune o măsură de încurajare a tinerilor agricultori prin înfiinţarea de ferme agricole pe terenurile neprelucrate aflate în administrarea Agenţiei Domeniile Statului.

Aceste ferme vor asigura locuri de muncă şi locuinţe pentru tinerii absolvenţi de agronomie, medicină.

"Guvernul va acorda facilitaţi fiscale şi sprijin financiar, păstrându-şi în proprietate terenurile alocate şi un aspect foarte important:preluarea la rezervele statului a producţiei realizate exclusiv de fermierii români. Desfacerea asigurată va stimula competiţia pe calitate a producătorilor români", a suținut Bianca Vasile.
 
Bianca Vasile candidează la un fotoliu de deputat în judeţul Teleorman.

UDMR propune reabilitarea transportului feroviar

Referindu-se la problema infrastructurii feroviare din România, candidatul UDMR la Senat în județul Sălaj, Végh Sándor, a spus că își dorește un judeţ unde se poate circula în condiții normale.

El a arătata că obiectivul UDMR este ca între două colțuri ale Transilvaniei călătoria cu trenul să dureze cel mult 5 ore.

În acest scop este necesară reabilitarea transportului feroviar, modernizarea trenurilor și a rețelelor de cale ferată până în 2018 aceasta înseamnă 345 de kilometri de cale ferată, a mai adăugat Vegh Sandor.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 17 Noiembrie 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste