PNL solicită reluarea votului privind majorarea salariilor din Educaţie şi Sănătate

Eugen Nicolăescu susţine că toate legile adoptate ieri în Parlament, între care şi cea referitoare la majorarea salariilor, sunt atinse de nulitate pentru că la şedinţa de vot final nu a fost asigurat cvorumul legal de lucru.

PNL solicită reluarea votului asupra legilor adoptate ieri, în plenul Camerei Deputaţilor, între care cea care permite majorarea salariilor angajaţilor din Educaţie şi Sănătate.

Liderul Grupului  liberal din Camera Deputaţilor, Eugen Nicolaescu a subliniat că toate aceste legi sunt atinse de nulitate pentru că la şedinţa de vot final nu a fost asigurat cvorumul legal de lucru.

Cu puţin timp în urmă, conducerea Camerei Deputaţilor a anunţat că va convoca mâine dimineaţă Biroul Permanent al acestui for legislativ, foarte probabil pentru a discuta solicitarea făcută de PNL şi probele aduse de acest partid pentru reluarea votului.

Tot astăzi, premierul Dacian Cioloş a anunţat că Guvernul va contesta la Curtea Constituţională legea de modificare a Ordonanţei de Urgenţă privind majorarea salariilor din Educaţie şi din Sănătate.
  


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 8 Noiembrie 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste