90 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Ţărănesc

La Muzeul Ţăranului Român a avut loc o întâlnire dedicată împlinirii a 90 de ani de la înfiinţarea PNŢ.

Asociaţia Clubului Naţional Ţărănist a organizat astăzi o întâlnire a membrilor şi simpatizanţilor Partidului Naţional Ţărănesc dedicată împlinirii a 90 de ani de la înfiinţarea formaţiunii.

Evenimentul a avut loc la Muzeul Ţăranului Român, unde a fost prezent şi Emil Constaninescu, preşedintele ţării în perioada de guvernare a PNŢCD 1996-2000.

Fostul preşedinte consideră că România traversează o profundă criză morală şi are nevoie de oameni care să pună idealurile şi valorile naţionale mai presus de interesele proprii:

"În ciuda tuturor indicatorilor care ne arată că avem cea mai mare creştere economică din Europa, în ciuda existenţei unor instituţii ale statului de drept, societatea românească parcurge un moment extrem de dificil datorită degringoladei morale. Cel mai important e ca astăzi să existe un grup de oameni care să continue acea forţă şi avem nevoie de acel exemplu al celor care au fost gata să lupte şi să moară pentru idealuri. Să ne amintim mereu de Maniu şi de Ion Mihalache, de Coposu şi de Diaconescu şi de cei care au fost alături de ei", a spus Emil Constantinescu. 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 15 Octombrie 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste