Lia Olguţa Vasilescu, judecată în libertate

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, va fi judecată în libertate, pentru infracţiuni de corupţie.

Primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, va fi judecată pentru infracţiuni de corupţie în libertate, fără nici o măsură judiciară.

Curtea de Apel Bucureşti a respins definitiv cererea procurorilor anticorupţie privind luarea măsurii controlului judiciar faţă de edil şi impunerea interdicţiei de a participa la emisiuni de radio sau de televiziune.

Lia Olguţa Vasilescu a fost trimisă în judecată, luna trecută, pentru luare de mită, folosirea autorităţii sau influenţei în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite şi spălare de bani.

Procurorii DNA au solicitat Tribunalului Bucureşti luarea măsurii controlului judiciar faţă de Lia Olguţa Vasilescu pe motiv că aceasta a încercat discreditarea unui martor denunţător din dosarul în care a fost trimisă în judecată pentru infracţiuni de corupţie.

Lia Olguţa Vasilescu a fost trimisă în judecată pe 19 iulie, fiind acuzată de luare de mită (patru infracţiuni), folosirea autorităţii sau influenţei în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (două infracţiuni) şi spălare de ban.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 16 August 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste