DNA solicită control judiciar faţă de Lia Olguţa Vasilescu

DNA solicită control judiciar faţă de Lia Olguţa Vasilescu pentru discreditarea unui martor denunţător.

Procurorii DNA au solicitat Tribunalului Bucureşti luarea măsurii controlului judiciar faţă de Lia Olguţa Vasilescu, primar al municipiului Craiova, pe motiv că edilul a încercat discreditarea unui martor denunţător din dosarul în care a fost trimisă în judecată pentru infracţiuni de corupţie.

"În intervalul de timp consecutiv înregistrării cauzei pe rolul instanței și după primirea actului de sesizare, inculpata Vasilescu Lia Olguța a postat selectiv, pe pagina sa dintr-o rețea de socializare, acte din dosarul de urmărire penală, apoi i-a invitat pe simpatizanții săi să facă aprecieri asupra probelor.
Această acțiune a inculpatei a generat în mass-media, în perioada 30.07.2016 – 31.07.2016, ample reacții în legătură cu postările efectuate.

În concret, inculpata a încercat discreditarea martorului denunțător, publicând o fotografie a acestuia și formulând comentarii în legătură cu credibilitatea afirmațiilor acestuia. Ca urmare, martorul a fost jignit sau amenințat cu moartea de sute de persoane care au postat pe pagina de socializare a inculpatei Vasilescu Lia Olguța. În aparență aceasta a intervenit în discuții cerând decență, dar tot inculpata i-a incitat pe cei care comentau", se arată în comunicatul DNA.

Vezi aici comunicatul DNA.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 5 August 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste