USB acuză Primăria Generală

Uniunea Salvaţi Bucureştiul acuză Primăria Capitalei că nu le pune la dispoziţie consilierilor generali ai USB documentele pe baza cărora s-au decis tăierea de copaci şi betonarea unor spaţii verzi din Bucureşti.

Preşedintele Uniunii Salvaţi Bucureştiul, Nicuşor Dan, a afirmat că nu există un plan în ceea ce priveşte gestiunea copacilor din Capitală, iar până acum totul s-a făcut într-o manieră populistă şi heirupistă.

 Nicuşor Dan, a mai anunţat că-i va acţiona în instanţă pe cei care le refuză accesul la informaţiile publice.

"Dacă situaţia asta continuă, o să ajungem să mergem cu executorul judecătoresc după noi, care să consemneze că consilierii generali locali s-au dus la direcţie şi nu li s-au dat actele pe care ei le-au cerut şi cu procesul verbal al executorului judecătoresc o să facem plângeri penale şi pe faptul că ei, după ce Garda de Mediu le-a spus se se oprească, nu s-au oprit; pentru asta există deja o plângere penală pe care am făcut-o", a spus Nicuşor Dan.

Preşedintele Uniunii Salvaţi Bucureştiul, Nicuşor Dan, a afirmat, joi, că nu există un plan în ceea ce priveşte gestiunea copacilor din Capitală, iar până acum totul s-a făcut într-o manieră populistă şi heirupistă.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 14 Iulie 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste