Noi discuţii România-Canada pe tema vizelor

Reprezentanţii guvernelor român şi canadian se vor întâlni, săptămâna viitoare, la Bruxelles, pentru a discuta din nou pe tema ridicării vizelor pentru cetăţenii români.

Este a doua rundă de discuţii pe acest subiect, după vizita premierului Dacian Cioloş în Canada, în urmă cu trei săptămâni - a precizat şeful Cancelariei prim-ministrului, Dan Tudorache.
 

"E o a doua întâlnire oficială la Bruxelles, luni, pe 11, în care suntem invitaţi România, Bulgaria, de către Comisie, şi se va deplasa şi ministrul migraţiei McCallum, din partea Canadei. Voi participa la această întâlnire, voi avea o întâlnire bilaterală cu ministrul McCallum şi apoi o întâlnire tripartită, în care va participa şi Comisia şi Bulgaria, şi vom vedea stadiul discuţiilor şi al angajamentului pe care premierul Trudeau l-a luat în discuţia cu premierul Cioloş", a spus Dan Tudorache.

Dan Tudorache afirmă că partea română este optimistă în ceea ce priveşte problematica regimului vizelor pentru Canada, dar nu doreşte să se pronunţe asupra unei posibile soluţii, până la definitivarea discuţiilor pe această temă.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 7 Iulie 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste