Începe constituirea Consiliilor locale în Tulcea

Şedinţele de constituire a fost amânate până acum, pentru că nu s-au publicat documentele cu privire la cheltuielile competitorilor electorali ce au participat la alegerile din 5 iunie.

Prefectura Tulcea începe acţiunea de constituire a consiliilor locale din judeţ, după ce până ieri doar o singură formaţiune politică avea transmise documentele cu cheltuielile de campanie.  

Potrivit unui calendar aprobat săptămâna trecută de prefectul judeţului Tulcea, până ieri ar fi trebuit să avem aici nu mai puţin de 12 consilii locale legal constituite.

Cu toate acestea, însă, şedinţele de constituire în zece unităţi administrativ-teritoriale au fost amânate, pentru că nu s-au publicat documentele cu privire la cheltuielile competitorilor electorali ce au participat la alegerile din 5 iunie.  

"Nu am putut demara mai devreme adunările de constituire a consiliilor locale. Ne vom organiza astfel încât să ne încadrăm în graficul şi în termenul prevăzut de lege, 20 de zile de la data alegerilor locale",  a spus prefectul judeţului Tulcea, Marin Bădiţă.
 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 22 Iunie 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste