Sindicaliştii de la Protecţia Consumatorilor Constanţa cer egalizarea pe funcţii publice

Membrii de sindicat din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa se solidarizează cu colegii lor din cadrul celorlalte comisariate judeţene din ţară.

Ei susţin protestul organizat de aceştia şi revendicările sindicale privind salarizarea deficitară de la nivelul acestui sistem instituţional, care fac, practic, ineficientă activitatea lor. 

Sindicaliştii constănţeni solicită guvernanţilor în mod imperativ adoptarea ordonanţei de urgenţă privind eliminarea discriminărilor şi discrepanţelor salariale din sistemul bugetar, precum şi egalizarea pe funcţii publice similare, în conformitate cu ceea ce s-a stabilit pe parcursul negocierilor în administraţia publică.

De asemenea, ei atenţionează că personalul administraţiei publice centrale şi locale, datorită inechităţilor salariale, precum şi nivelul scăzut de salarizare, se află în pragul unei crize ce ar putea duce la ample proteste de stradă şi boicotarea activităţii curente a administraţiei, informează corespondentul RRA, Mona Constantinescu


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 8 Iunie 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste