Gabriela Firea promite proiecte dezvoltate din bani europeni

În București și Ilfov este nevoie de fonduri europene, chiar dacă zonele sunt dezvoltate susține Gabriela Firea.

Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, propune proiecte dezvoltate din bani europeni.

Ea susține că în București și în judeţul Ilfov este nevoie de acești bani, chiar dacă zona este cea mai dezvoltată a țării.

"Sunt, într-adevăr, bugete mari în Bucureşti şi Ilfov, dar nevoile sunt mult mai mari decât capacitatea acestor bugete. A te lipsi de bunăvoie de atragerea de fonduri europene pentru că ele sunt mai bine monitorizate, pentru că trebuie să munceşti mai mult ca să le obţii, pentru că nu ai personal calificat, nu te scuză că rămâi într-o zonă de subdezvoltare şi constaţi că acel buget, teoretic mare, devine insuficient", a spus Gabriela Firea.

Robu: Începem transportul public pe Bega cu vaporaşul

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care candidează din partea PNL pentru al doilea mandat, a anunţat, într-o conferinţa de presă, că transportul cu vaporaşele pe Canalul Bega se bucură de un real succes.

"O mie două sute cincizeci de persoane s-au plimbat cu vaporaşele şi am fost informat că au fost destul de mulţi veniţi din Arad şi din diverse localităţi ale judeţului, pentru că deja s-a dus vestea că în Timişoara se pot face plimbări pe Bega cu vaporaşul. Trei vaporaşe au fost testate şi vor fi testate şi zilele următoare şi vom începe şi transportul public pe Bega cu ajutorul acestor vaporaşe", a spus Nicolae Robu.

Dumitru Vâlcu: Lipsa locurilor de muncă, cea mai gravă problemă în Tulcea

Candidatul pentru Primăria Municipiului Tulcea din partea Partidului Mişcarea Populară este doctorul Dumitru Vâlcu.

El a subliniat că problema cea mai gravă în Tulcea este lipsa locurilor de muncă.

"Lipsa locurilor de muncă se vede foarte acut atât în rândul tinerilor, cât şi în rândul celor care lucrează în străinătate, în Italia, în Spania, în Portugalia şi în alte ţări, în Anglia, în Irlanda, fiindcă aici nu au găsit posibilităţi de angajare", a susținut Dumigru Vâlcu.

Huszar Istvan promite locuințe sociale pentru romi

Candidatul UDMR la Primăria Oradei, Huszar Istvan, îşi propune, dacă va fi ales, să creeze noi locuri de muncă, în special pentru romii care trăiesc într-un cartier care a fost parţial reabilitat.

"Aceste locuinţe sociale din cartierul Velenţa, în zona blocurilor-hotel sau blocurile NATO, stau peste 700 de suflete. Aceşti cetăţeni sunt de etnie romă şi faptul că noi nu luăm la cunoştinţă problema lor nu înseamnă că ele nu există. Cred că sarcina viitorului executiv este soluţionarea acestor probleme, pentru că ei trebuie reintegraţi, trebuie educaţi şi pentru aceasta trebuie create condiţii şi locuri de muncă atât în zonă, cât şi condiţiile lor de viaţă, locuinţele lor, trebuie reabilitate", a susținut Huszar Istvan.

Marius Stan: Vom avea monitorizare aproape totală în Galați

Primarul municipiului Galați, Marius Stan, candidat UNPR pentru un nou mandat, a inaugurat un nou sediu al Poliţiei Locale.

El a vorbit de combaterea violenţei şi scăderea infracționalității din cartiere.

"Cred eu că prin înfiinţarea celor cinci secţii putem să avem o supraveghere mult mai atentă a cartierelor din punct de vedere al infracţionalităţii. O dată cu finalizarea sistemului inteligent de trafic şi cu conexunile pe care le vom face la Centrul de comandă aflat la sediul Poliţiei Locale de pe Traian, vom avea o monitorizare cvasitotală a oraşului, timpii de intervenţie vor fi aşa cum trebuie să fie în situaţii de urgenţă", a susținut Marius Stan.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 31 Mai 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste