PNL Bucureşti salută demersul DNA de verificare a semnăturilor pentru susţinerea candidaţilor

PNL Bucuresti considera normal demersul procurorilor Directiei Nationale Anticorutie de verificare a listelor de semnături pentru sustinerea candidaturilor, având în vedere sesizările venite din partea societătii civile.

Într-un comunicat de presă, PNL Bucureşti susţine că această actiune ar trebui extinsă şi la dosarele celorlalţi candidaţi, de la celelalte partide sau independenti, înscrişi în cursa electorală din Capitală.

Organizatia PNL Bucuresti precizează că niciunuia dintre candidatii liberali din Capitală nu îi revine vreo responsabilitate în ceea ce priveste întocmirea listelor de semnături pentru susţinerea candidaturilor depuse la Birourile Electorale de circumscripţii.

Indiferent de culoarea politică a candidatilor, institutiile statului trebuie să vegheze la respectarea legii şi la buna desfăsurare a alegerilor locale, se mai precizează în comunicat.

AICI Comunicatul PNL

Amintim că, procurorii DNA au ridicat, ieri, de la Biroul electoral al sectorului 1, listele de susţinători pentru candidatul liberal la funcţia de primar, Alexandru Nazare.

Informaţia a fost confirmată astăzi de preşedintele Biroului Electoral Sector 1, procurorul Alexandru Stoian.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 18 Mai 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste