Măsuri speciale de sărbători, pe litoral

Sute de poliţişti vor asigura, de Paşte, ordinea publică pe litoral.

Peste 300 de poliţişti constănţeni vor acţiona suplimentar faţă de cei care se vor afla în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică şi vor avea ca priorităţi prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi vor interveni rapid la orice sesizări cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Oamenii legii se vor afla în stradă în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică, în proximitatea lăcaşurilor de cult sau în zonele de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători.

Pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice se vor organiza zilnic patrule de siguranţă publică pedestre şi auto.

De asemenea, poliţiştii constănţeni vor derula acţiuni pentru protejarea populaţiei împotriva actelor de comerţ ilicit, în special cu produse alimentare specifice perioadei, împreună şi cu specialiştii A.S.V.S.A. şi cu cei ai A.N.P.C.

Pe toate drumurile publice, pe principalele artere din zonele turistice, pe traseele de acces către litoralul Mării Negre, precum şi în zona bisericilor, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru menţinerea fluenţei traficului şi prevenirea producerii unor evenimente negative, în general a celor generate de excesul de viteză şi a conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice.

Au fost amplasate în trafic peste 10 aparate radar, a transmis reporterul RRA, Mona Constantinescu.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 28 Aprilie 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste