Liviu Dragnea după excluderea lui Zgonea: Am sperat să nu se ajungă aici

Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, susţine că şi-ar fi dorit ca Valeriu Zgonea să nu fie exclus din partid şi că și-a îndemnat colegii să găsească "o soluție moderată".

Președintele PSD a mai spus, în declaraţia de presă de la finalul şedinţei Comitetului Executiv Național,  că, din punct de vedere personal, ziua în care Valeriu Zgonea a fost exclus din partid este "destul de tristă".

"Am sperat să nu se ajungă aici. Chiar astăzi, înainte de ședință, am avut discuții cu mare parte din membrii Comitetului Executiv și i-am îndemnat la o soluție moderată", a spus Liviu Dragnea.

Dragnea a mai explicat că poziția colegilor săi a fost "destul de tranșantă", în urma discuțiilor pe care le-au avut cu membri de partid sau cu simpli alegători.

Liderul PSD a ţinut să sublinieze că nu a fost de faţă  când s-a discutat situația lui Valeriu Zgonea, pentru că a ieşit din sală ca să nu-şi "influenţeze" colegii.

Întrebat dacă i-a propus lui Victor Ponta şefia Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea a răspuns:" Nu" dar a adăugat că Ponta este pregătit pentru orice funcţie.

În ceea ce privește președinția Camerei Deputaților, al cărei președinte este în acest moment Valeriu Zgonea, Liviu Dragnea a spus că la primul Birou Permanent Național de după Paște va fi luată o decizie privind succesorul lui Zgonea.

AUDIO Declaraţia lui Liviu Dragnea


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 27 Aprilie 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste