Piedone nu renunţă la candidatura pentru primărie

Cristian Popescu Piedone anunţă că va iniţia o nouă campanie de strângere de semnături pentru candidatura la primărie, după ce judecătorii i-au anulat definitiv candidatura.

Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, urmărit penal după tragedia din Colectiv, nu renunţă la încercarea de a obţine un nou mandat, după ce Tribunalul Bucureşti i-a respins ieri candidatura.

El a anunţat pe Facebook că va iniţia o nouă campanie de strângere de semnături şi a cerut televiziunilor să o transmită live, pentru a dovedi corectitudinea procedurii.

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au anulat ieri definitiv candidatura lui Piedone, care fusese aprobată de BEC, dar nu au publicat încă motivarea acestei decizii.

Ei au admis apelul formulat de avocatul Gheorghe Piperea în dosarul în care mai mulţi supravieţuitori de la Colectiv au contestat candidatura fostului primar pentru alegerile locale din iunie.

Fostul primar a demisionat după incendiul în care au murit 64 de oameni şi 150 au fost răniţi şi este cercetat de DNA pentru emiterea unei autorizaţii de funcţionare pentru clubul Colectiv fără avizul ISU privind securitatea la incendiu.

 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 20 Aprilie 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste