Candidatul PNL, Marian Munteanu, acuzat de simpatii de orientare fascistă

Reprezentanţii ONG-urilor îl acuză pe Marian Munteanu că are simpatii de orientare fascistă.

Deputatul liberal, Răzvan Mironescu susţine că este  neîntemeiată solicitarea organizaţiilor nonguvernamentale către conducerea PNL de a retrage candidatura lui Marian Munteanu de la Primăria Bucureştiului.

Mironescu, cel care este la rândul său, candidat din partea PNL pentru Primăria Sectorului 6 al Capitalei, a arătat că PNL poate să garanteze pentru integritatea oamenilor pe care îi susţine în cursa electorală de anul acesta.

"Partidul a luat o decizie foarte bună în legătură cu nominalizarea domnului Marian Munteanu. Nu cred că există nişte obiective sustenabile pentru ca domnul Munteanu să nu poată fi candidat al PNL pentru această funcţie. În mod sigur domnia sa va semna acea declaraţie de integritate propusă de România Curată şi pe care toţi ceilalţi candidaţi au semant-o. Deci este dreptul oricui să ceară retragerea sau demisia oricui, dar lucrurile astea trebuie să aibă şi nişte chestii concrete", a afirmat Mironescu.

De precizat că mai multe organizaţii civice şi pentru apărarea drepturilor omului au făcut un apel către conducerea PNL să îl retragă pe Marian Munteanu din cursa pentru Primăria Bucureştiului.

Într-o scrisoare adresată liberalilor, reprezentanţii ONG-urilor îl acuză pe Marian Munteanu că are simpatii de orientare fascistă incompatibile cu valorile democratice la care a aderat societatea românească.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 14 Aprilie 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste