PNL își desemnează un nou candidat la Primăria Capitalei

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, s-a retras din competiție, după ce DNA a început urmărirea penală împotriva sa.

Conducerea PNL urmează să stabilească marți noul candidat al formaţiunii pentru Primăria Generală a Capitalei, după ce Ludovic Orban a anunţat că se retrage din această cursă, acuzat de procurorii DNA într-un dosar de corupţie.

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat că Ludovic Orban a avut un comportament onest, menit să nu aducă prejudicii de imagine partidului.

Candidatura va fi asumată de un membru al PNL, a subliniat la rândul său copreşedintele Vasile Blaga, care a arătat că marți, PNL va avea numele candidatului pentru Primăria Capitalei.

Ludovic Orban a declarat că se află sub control judiciar și că își retrage candidatura la funcția de primar general al Capitalei.

El a anunțat că va demisiona atât din conducerea PNL, cât și din funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților.

DNA precizează că a pus în mișcare acțiunea penală și a dispus luarea măsurii controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, față de inculpatul Orban Ludovic, pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite.

Conducerea PNL urmează să stabilească mâine noul candidat al formaţiunii pentru Primăria Generală a Capitalei, după ce Ludovic Orban a anunţat astăzi că se retrage din această cursă, acuzat de procurorii DNA într-un dosar de corupţie.

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat că Ludovic Orban a avut un comportament onest, menit să nu aducă prejudicii de imagine partidului.

Candidatura va fi asumată de un membru al PNL, a subliniat la rândul său copreşedintele Vasile Blaga, care a arătat că mâine PNL va avea numele candidatului pentru Primăria Capitalei.

- See more at: http://www.romania-actualitati.ro/pnl_stabileste_marti_cine_va_fi_candidatul_pentru_primaria_capitalei-88767#sthash.ijpEcGpX.dpuf

www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 11 Aprilie 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste