Modificarea Legii de organizare a SRR şi SRTV "nu rezolvă situaţia TVR"

Invitaţii la dezbaterea organizată de Radio România Constanţa susţin că propunerea de modificare a Legii de organizare şi funcţionare a posturilor publice de radio şi televiziune nu rezolvă situaţia financiară grea în care se află Televiziunea publică.

Radio România Constanţa a organizat o dezbatere legată de propunerea de modificare a Legii de organizare şi funcţionare a posturilor publice de radio şi de televiziune, care prevede, întee altele, separarea funcţiei de preşedinte de cea de director general.

Preşedintele CNS "Cartel Alfa", Bogdan Hossu, a afirmat că separarea nu rezolvă problema unei entităţi, fie ea instituţie publică sau structură economică.

Senatorul PNL, Octavian Motoc, a apreciat că iniţiativa nu rezolvă situaţia financiară grea în care se află Televiziunea publică, iar colegul său de la UNPR, Marian Vasiliev, consideră că Radioul public merge bine şi nu are rost vreo intervenţie în cazul său.

Proiectul de modificare a Legii 41 va fi astăzi subiect de dezbatere la Radio România Actualităţi, în emisiunea "Probleme la zi", după Radiojurnalul orei 13:00.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 7 Aprilie 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste