PSD, UNPR și ALDE vor să formeze majoritatea la Consiliul General al Capitalei

Liderul PSD, Liviu Dragnea a anunțat că se doreşte formarea unei majorităţi PSD-ALDE-UNPR în Consiliul General al Capitalei.

Gabriela Firea este candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei.

Comitetul Executiv Naţional al social-democraţilor a stabilit ieri şi cine sunt candidaţii lor pentru primăriile de sector şi cu cine vor merge în alianţă pentru a obţine, după alegeri, majoritatea în Consiliul General al Capitalei.

Social-democraţii vor avea candidaţi proprii pentru primăriile de sector, mai puţin la Sectorul 2, unde îl vor sprijini de actualul primar Neculai Onţanu să obţină un nou mandat.

În schimb, UNPR va susţine candidatul validat de conducerea PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea.

"M-a onorat votul colegilor mei, dar mă şi obligă în aceeaşi măsură, sunt un om de acţiune, sunt un om care iubeşte curăţenia, principala mea preocupare va fi aceea a unei capitale curate", a spus Firea.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a stabilit şi strategia de alianţe cu ALDE şi UNPR, care vor merge cu liste proprii pentru funcţiile de consilieri.

Liderul social-democrat Liviu Dragnea a precizat că se doreşte formarea unei majorităţi PSD-ALDE-UNPR în Consiliul General al Capitalei.

Echipa PSD pentru competiţia din Bucureşti este completată cu Dan Tudorache la Sectorul 1, în timp ce Robert Negoiţă va încerca să obţină un nou mandat de primar al Sectorului 3.

Daniel Băluţă va candida la Sectorul 4, iar la 5 şi 6 Daniel Florea, respectiv Gabriel


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 19 Martie 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste