TVR are probleme financiare "din cauza managementului defectuos"

Vicepreşeditele Comisiei de Cultură din Senat, Marius Paşcan, susţine că TVR are probleme financiare din cauza managementului defectuos şi din cauza Legii de organizare şi funcţionare.

Propunerea de modificare a Legii de funcţionare a Societăţilor Publice de Radio şi Televiziune nu este agreată de vicepreşedintele Comisiei de Cultură din Senat, Marius Paşcan.

Într-o emisiune la Radio România Târgu Mureş, el a spus că TVR are probleme financiare din cauza managementului defectuos, şi nu a legii, iar o eventuală unire a celor două instituţii ar afecta activitatea postului public de Radio.  

"Radioul, postul public, funcţionează în profit. An de an, are rezultate foarte bune, este cel mai audiat post de radio la nivel naţional, pe toate sondajele de audienţă. De asemenea, eu cred că aceste rezultate benefice îndreptăţesc la o continuitate. Este ca şi cum ai aşeza un măr putred, mărul putred fiind Televiziunea Română, lângă un măr proaspăt, frumos, şi le pui unul lângă celălalt. Ştiţi foarte bine ce se întâmplă, da? Mărul putred, putreziciunea ajunge şi în celălalt măr. Este inevitabil!", a spus Marius Paşcan.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 11 Martie 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste