PSD Bistrița și-a lansat candidații la alegeri. Radu Moldovan luptă pentru un nou mandat

Candidatul la șefia Consiliului Județean Bistrița Năsăud, Radu Moldovan le-a transmis candidaților PSD să nu se lase influențați si sa transmită cetățenilor realitățile.

PSD Bistrita-Năsăud si-a prezentat sâmbata, la Palatul Culturii, în prezenta liderului partidului, Liviu Dragnea, și a secretarului general Marian Neacsu, candidații pentru alegerile locale din 5 iunie, mai puțin cei pentru Primariile Sângeorz-Băi, Sieu Magherus și pentru comunele unde PSD susține candidatul ALDE.

Enigma candidatului la Primaria Sîngeorz-Bai nu a fost nici acum dezlegata, acesta nefiind încă stabilit, dar va fi "într-un timp foarte scurt", a anuntat presedintele PSD si al CJ Bistrita-Nasaud, Radu Moldovan. La fel și la Sieu Magherus.

"Venim după patru ani de muncă și vom merge în fața cetățenilor având ce arata. Avem multe lucruri bune realizate și plecăm, de departe, cu prima șansă în aceste alegeri. Depinde numai de noi. Fără îndoiala, vom câștiga toate orașele, municipiile și CJ”, a spus Romeo Florian, secretar executiv PSD BN, primar de Lechința

Dintre primarii în funcție nu mai fac parte din echipa PSD pentru locale Roland Venig (Sîngeorz-Bai), Daniel Moldovan (Cetate), care a pierdut procesul cu ANI privind starea de incompatibilitate, Anghel Niculae (Coșbuc) si Tudorel Ciotmonda (Josenii Bârgăului).

În unele comune, PSD face alianta cu ALDE si susține candidatul partidului lui Călin Popescu Tăriceanu.

La Leșu va candida actualul primar Ioan Pop, trecut pe la ALDE odată cu ordonanța migratorilor.

La Maieru, fostul primar si candidat la sefia CJ Vasile Borș va încerca sa revină în fotoliul de edil șef.

La Consiliul Județean, actualul presedinte Radu Moldovan luptă pentru un nou mandat.

"PSD Bistrita-Năsăud este de departe cea mai buna organizație PSD din Transilvania și sper ca dupa 5 iunie să trecem într-o noua etapă, sa concurăm cu organizațiile care au în mod tradițional rezultate foarte bune în PSD. Candidatii să nu se lase influențați si sa transmită cetățenilor realitățile. Eu voi încerca în acest simulacru de alegere a președintelui CJ sa fac o majoritate și sa conduc echipa PSD spre o noua victorie la CJ", a declarat Radu Moldovan.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 6 Martie 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste