Magistraţii amână decizia în cazul imobilului preşedintelui Iohannis

Amânarea a fost decisă pentru că nu au fost citate unele persoane implicate în dosar şi nu a fost primită motivarea pentru care s-a depus Contestaţia în anulare.

Magistraţii Curţii de Apel Braşov au amânat astăzi, pentru 25 ianuarie, pronunţarea asupra contestaţiei în anulare depusă de familia preşedintelui Klaus Iohannis, cu privire la situaţia unui imobil aflat în centrul Sibiului.

Purtătorul de cuvânt a Curţii de Apel Braşova explicat, pentru Agerpres, că amânarea a fost decisă pentru că nu au fost citate unele persoane implicate în dosar şi nu a fost primită motivarea pentru care s-a depus Contestaţia în anulare.

Familia Iohannis a pierdut definitiv şi irevocabil, în 12 noiembrie, la Curtea de Apel Braşov, un proces privind un imobil din centrul Sibiului.

Instanţa a menţinut decizia Tribunalului Braşov din mai 2014, prin care a fost anulat contractul de vânzare-cumpărare a respectivului imobil.

Pe 16 noiembrie, preşedintele Klaus Iohannis s-a declarat nemulţumit de sentinţa judecătorească prin care a pierdut o casă în Sibiu, punctând că împreună cu avocaţii săi caută cele mai bune căi de a o contesta.

 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 4 Ianuarie 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste