România şi Ungaria iau măsuri pentru fluidizarea traficului la frontieră

Personalul va fi suplimentat până la capacitatea maximă permisă, iar în cele mai aglomerate puncte de trecere se vor utiliza toate arterele de control disponibile.

Autorităţile de frontieră din România şi Ungaria au convenit să ia o serie de măsuri comune pentru fluidizarea operaţiunilor de control la graniţa de vest a României în primele zile ale lui 2016, când se aşteaptă o intensificare a traficului la frontieră.

Astfel, personalul va fi suplimentat până la capacitatea maximă permisă, iar în cele mai aglomerate puncte de trecere se vor utiliza toate arterele de control disponibile.

Conducerea Poliţiei de Frontieră precizează într-un comunicat că măsurile de fluidizare a traficului nu vor afecta cerinţele de siguranţă şi securitate privind accesul în spaţiul Schengen.

Poliţia de Frontieră recomandă, totodată, folosirea tuturor punctelor de trecere existente pentru evitarea blocajelor şi aminteşte că pentru informaţii suplimentare poate fi consultată aplicaţia on-line care monitorizează traficul la graniţă.
 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 29 Decembrie 2015
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste