Elena Udrea reclamă posibile abateri disciplinare din partea unui magisrat

Reclamaţia Elenei Udrea va fi repartizată unui inspector judiciar care va face verificările prealabile pentru a stabili dacă există indicii de săvârşire a vreunei abateri disciplinare din partea unui magistrat.

Inspecţia Judiciară a primit sesizarea formulată de Elena Udrea în care reclamă posibile abateri disciplinare în legătură cu modalitatea în care s-au efectuat cercetările în cazul său.

Reprezentanţii instituţiei, citaţi de reporterul nostru Mădălina Verman, informează că reclamaţia va fi repartizată unui inspector judiciar care va face verificările prealabile pentru a stabili dacă există indicii de săvârşire a vreunei abateri disciplinare din partea unui magistrat.

Plângerea Elenei Udrea a fost depusă marţi la Consiliul Superior al Magistraturii, care a trimis-o apoi Inspecţiei Judiciare.

Instanţa Supremă a început astăzi judecarea pe fond a dosarului Gala Bute.

Printre cei trimişi în judecată se află foştii miniştri Ion Ariton şi Elena Udrea, foşti subalterni ai acesteia de la Ministerul Dezvoltării şi fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja.

Elena Udrea este acuzată de DNA de luare de mită, abuz în serviciu şi tentativă de fraudare de fonduri europene.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 16 Octombrie 2015
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste