Victor Ponta, premierul României

"Îl vedeam pe domnul Predoiu chemând oameni în stradă. Din fericire nu au venit, că dacă ar fi venit l-ar fi întrebat de ce a semnat pe ordonanţele prin care s-au închis spitale, sau despre gala Bute, pe care acum doar doamna Udrea o plăteşte".

Premierul Victor Ponta i-a acuzat marţi pe liberali că se ascund în spatele procurorilor şi aşteaptă ca aceştia să facă opoziţie în locul lor.

"Cred că intenţia PNL-PDL de a se ascunde mereu în spatele procurorilor, de a aştepta ca aceştia să facă opoziţie în locul lor este o intenţie profund greşită, care nu are legătură cu principiile democratice. Cred în continuare că în Parlament trebuie să se facă politică şi nu justiţie şi în justiţie trebuie să se exercite doar drepturile şi libertăţile fundamentale şi responsabilităţile în faţa judecătorilor", a spus premierul, de la tribuna Parlamentului, la dezbaterea moţiunii de cenzură.

Premierul a mulţumit coaliţiei de guvernare pentru sprijinul pe care l-a acordat guvernării şi a vorbit despre ordonanţele fostului Guvern Boc prin care au fost închise spitalele.

"Vedeam un fost membru al Guvernului Boc, domnul Predoiu chemând oameni în stradă. Din fericire nu au venit, că dacă ar fi venit l-ar fi întrebat de ce a semnat pe ordonanţele prin care s-au închis spitale, sau despre gala Bute, pe care acum doar doamna Udrea o plăteşte", a spus premierul.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 29 Septembrie 2015
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste