Dragnea propune respingerea ordonanţei privind salariile demnitarilor

Liviu Dragnea susţine că va propune Parlamentului anularea ordonanţei privind salariile demnitarilor, "dacă niciun beneficiar nu mai doreşte majorarea".

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astăzi, că, dacă ordonanţa privind creşterea salariilor demnitarilor nu mai este asumată de nimeni, atunci va propune respingerea ei în Parlament.

El a ţinut să precizeze că afirmaţia sa are la bază constatarea că actul normativ nu mai este susţinut de cei care l-au promovat şi care l-au adoptat.

Prin urmare, subliniază Liviu Dragnea, dacă niciun beneficiar nu mai doreşte majorarea va propune Legislativului anularea ordonanţei, ne-a informat redactorul nostru, Cătălin Purcaru.

"Am urmărit cu atenţie ultimele atitudine, luări de poziţie, exprimări cu privire la această ordonanţă care cuprinde mărirea salariilor demnitarilor. Am văzut şi un consilier sau fost consilier care spunea că Guvernul ar vrea să o retragă, dar nu e lăsat de partid. De asemenea, constat că nu prea o mai susţine nimeni din cei care au promovat-o şi care au adoptat-o. Totodată, vedem că încep să-şi doneze măririle de salarii. Dacă tot o plimbă de la unul la altul şi nu şi-o mai asumă nimeni, atunci rezolvăm noi în Parlament, şi în Parlament o să propun respingerea ei, ca să încheiem acest subiect. Pentru că deja, dacă niciun beneficiar nu mai vrea să o folosească, nu are rost să ne mai chinuim cu ea", a afirmat Dragnea, într-o conferinţă de presă.

Majorarea indemnizaţiilor înalţilor demnitari i-a scos astăzi în stradă pe sindicaliştii de la Sanitas Iaşi.

Ei ameninţă cu ''forme de protest sindical severe'', după data de 1 septembrie.


 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 30 Iulie 2015
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste