Klaus Iohannis, președintele României

"Prinţul Charles, un om care preţuieşte România şi care ne promovează locurile transilvane oriunde merge în lume".

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă că întâlnirea cu prinţul Charles de duminică, de la Palatul Cotroceni, i-a făcut plăcere şi că acesta este un om care preţuieşte România şi care promovează locurile transilvane oriunde merge în lume.

"M-am întâlnit astăzi, la Palatul Cotroceni, cu prinţul Charles, un om care preţuieşte România şi care ne promovează locurile transilvane oriunde merge în lume. Mi-a făcut plăcere să mă întâlnesc cu el, mă bucur că ne reprezintă şi că vorbeşte despre România ca despre o parte a sufletului său", a scris Iohannis, duminică pe contul său de Facebook.

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, prinţul de Wales a rememorat, la începutul întâlnirii de la Palatul Cotroceni cu Klaus Iohannis, prima sa vizită la Sibiu.

Totodată, prinţul Charles a apreciat modul în care municipiul Sibiu s-a dezvoltat în timpul mandatelor lui Klaus Iohannis, contribuind astfel la protejarea moştenirii istorice şi culturale a Transilvaniei.

Preşedintele Iohannis a subliniat că va acorda o importanţă deosebită în timpul mandatului său prezervării patrimoniului, păstrării tradiţiilor istorice şi ocrotirii mediului înconjurător.

 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 1 Iunie 2015
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste