Ponta despre PNL: Cu populismul ăsta nu o să avem niciodată autostradă

Premierul Victor Ponta a declarat joi, că din vina opoziţiei, care nu susţine proiectul, autostrada Comarnic - Braşov nu se va realiza printr-un parteneriat public - privat.

În consecinţă, proiectul va putea fi realizat doar prin bugetul statului, când vor fi bani, a tras concluzia, premierul prezent, la Codlea, la inaugurarea unei noi investiţii a companiei germane Draxlmaier.

"Aţi văzut foarte clar poziţia colegilor de la PNL - au ţipat, au zis că e groaznic, că e cumplit, motivul pentru care dl ministru Rus a pus şi această autostradă pe master planul aprobat de CE şi probabil că o să o facem din buget, dar din buget înseamnă să avem bani. Dacă nu vine firma privată cu banii, trebuie să îi punem noi. Nu ştiu, poate se mai gândesc colegii de la PNL şi îşi dau seama că cu populismul ăsta nu o să avem niciodată autostradă", a afirmat Victor Ponta.

Liberalii au acuzat guvernul că amână la nesfârşit luarea unei decizii în ceea ce priveşte autostrada.

Într-un comunicat de presă, PNL a criticat executivul pentru costurile prevăzute, de circa 8,5 miliarde de euro pe o perioadă de 30 de ani pentru 53 de km de autostradă şi au cerut implicarea fondurilor europene în această lucrare.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 16 Aprilie 2015
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste