Ponta: Este o mare suferinţă să văd că sora şi mama mea sunt linşate mediatic

Premierul Victor Ponta a recţionat azi pe Facebook, după ce sora sa a fost audiată la DNA.

Premierul Victor Ponta a scris un mesaj pe Facebook în care precizează că este o mare suferinţă pentru el să vadă cum sora şi mama sa "sunt linşate mediatic".

"Este o mare suferinţă pentru mine să văd că sora şi mama mea sunt linşate mediatic doar ca să fiu eu lovit politic. Le iubesc şi o să le fiu alaturi toată viaţa asa cum îmi sunt şi ele, şi aş vrea să am şi eu şi surorile mele tăria de caracter şi echilibrul pe care mama le-a dovedit în toţi cei 72 de ani ai ei!", scrie premierul pe Facebook.

Mesajul lui Victor Ponta vine în contextul în care azi, a fost audiată la DNA Ploieşti , sora sa, Alexandra Herţanu.

Aceasta a fost audiată  în dosarul în care soţul ei, Iulian Hertanu , a fost arestat preventiv pentru 30 zile pentru deturnare de fonduri europene. 

În acest dosar de deturnare de fonduri europene şi evaziune fiscală au fost pusi sub control judiciar deputaţii Sebastian Ghita şi Vlad Cosma şi Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova , oamenii de afaceri  Mihai Coman si Liviu Munteanu.

Prezent la inaugurarea  unei secţii de oftalmologie de la Spitalul Militar Carol Davila din capitală, premierul Victor Ponta a refuzat să comenteze audierea surorii sale la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie din Ploieşti.

Întrebat cum contează prezenţa surorii sale la DNA Ploieşti, premierul a răspuns: "În niciun fel, evident că nu comentez".


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 26 Februarie 2015
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste