Klaus Iohannis, preşedintele României

"Prin participarea la acest marş împotriva urii şi a violenţei condamnăm nu doar atacurile asupra redacţiei săptămânalului Charlie Hebdo, ci şi antisemitismul care a condus ieri la alte crime într-un magazin evreiesc din Paris".

Preşedintele României, Klaus Iohannis a tranmis un mesaj inaintea participării sale, duminică, la "Marşul Solidarităţii", care va avea loc la Paris.

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis un mesaj sâmbătă, 10 ianuarie a.c., înaintea participării la "Marşul solidarităţii" organizat mâine la Paris în memoria victimelor recentelor atentate din capitala Franţei, se arată în comunicatul publicat de Administraţie Prezidenţială.


"Aşa cum am anunţat, voi participa la marşul de solidaritate organizat duminică la Paris după atacul care a vizat revista Charlie Hebdo. Invitaţia a fost lansată de preşedintele francez François Hollande.

În faţa atacurilor barbare care au avut loc în Franţa, Europa şi întreaga lume liberă îşi arată unitatea şi solidaritatea. Gândurile şi inimile noastre au fost alături de cetăţenii francezi de la începutul acestor atacuri. Prezenţa alături de ceilalţi şefi de stat şi de guvern la Paris va da un semnal ferm al dorinţei de implicare a României în lupta împotriva terorismului şi a extremismului de orice fel.

Prin participarea la acest marş împotriva urii şi a violenţei condamnăm nu doar atacurile asupra redacţiei săptămânalului Charlie Hebdo, ci şi antisemitismul care a condus ieri la alte crime într-un magazin evreiesc din Paris", mai scrie preşedintele Iohannis, în comunicatul prezidenţial.

 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 10 Ianuarie 2015
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste