Ponta, mesaj de condoleanţe pentru familiile victimelor atentatului de la Paris

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleante pe pagina sa de Twitter, pentru familiile victimelor atacului terorist din Franta.

Premierul Victor Ponta afirmă că este profund şocat de atentatul comis la Paris şi transmite condoleanţe familiilor victimelor şi poporului francez.

Mesajul a fost scris în limba franceză, pe reţeaua de socializare Twitter.

Premierul Ponta susţine că nu se impune impune ridicarea unui nivel de alertă în România.

Je suis profondement choqué par la nouvelle de l'attentat à Paris. Nos condoleances aux familles des victimes et au peuple français.

— Victor Ponta (@Victor_Ponta) January 7, 2015

Şi preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker se declară profund şocat de atacul brutal şi inuman comis asupra redacţiei publicaţiei Charlie Hebdo.

Este un act intolerabil şi o barbarie, mai afirmă Juncker, care asigură Franţa, în nume propriu şi al Comisiei Europene, de întreaga solidaritate.

Premierul britanic David Cameron condamnă atentatul comis în capitala Franţei pe care îl numeşte "dezgustător".

Pe Twitter, Cameron a scris că Marea Britanie va fi alături de poporul francez în lupta împotriva terorismului şi în apărarea libertăţii presei.

12 oameni ucişi în atentatul de la redacţia săptămânalului de satiră Charlie Hebdo

Preşedintele francez a ridicat gradul de alertă teroristă până la nivelul maxim şi a convocat o reuniune de urgenţă, după atacul armat de la redacţia săptămânalului de satiră Charlie Hebdo.

12 oameni au fost ucişi şi cel puţin 20 răniţi, după ce atacatori încă neidentificaţi au deschis focul în clădire.

Venit la faţa locului, Francois Hollande a vorbit de un act de o barbarie extremă.

Patru persoane rănite sunt în stare critică, a precizat un purtător de cuvânt al Poliţiei.

După atac, atacatorii au fugit cu o maşină.

Ei ar fi încercat să forţeze o ieşire din oraş - nu se ştie însă până la această oră dacă au fost opriţi sau nu, transmite corespondentul Radio România Actualităţi, Tudor Ţepeneag.

La Paris şcolile s-au închis, serviciile speciale şi unităţile de intervenţie sunt în alertă, iar principalele locuri publice sunt supravegheate de patrule înarmate.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 7 Ianuarie 2015
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste