În Capitală se acţionează cu 322 utilaje

În acest moment operatorii de deszăpezire acţionează cu 322 utilaje prin împrăştiere de material antiderapant şi pluguirea zăpezii pe arterele din Urgenţă.

Potrivit comunicatului Primăriei Municipiului Bucureşti, peste 1000 de operatori manuali degajează zăpada din staţiile RATB, refugiile de tramvai, rigole şi treceri de pietoni.

SECTORUL 1: 61 utilaje, 250 operatori manuali

SECTORUL 2: 82 utilaje, 160 operatori manuali

SECTORUL 3:55 utilaje, 150 operatori manuali

SECTORUL 4: 42 utilaje, 180 operatori manuali

SECTORUL 5:35 utilaje, 240 operatori manuali

SECTORUL 6: 47 utilaje, 200 operatori manuali

Conform dispoziţiilor stabilite în ultimul comandament, schimbul între echipele care au acţionat pe timpul nopţii şi cele de zi se va face în teren, niciun utilaj nu va fi retras decât pentru alimentare.

În funcţie de condiţiile de trafic, planul pentru orele următoare este ca operatorii de deszăpezire să intervină cu prioritate pe arterele cu trafic RATB, în zona spitalelor şi a instituţiilor de interes public, pe străzile care fac legătura cu bulevardele mari şi apoi pe străzile laterale.

Echipe de la Administraţia Străzilor acţionează pentru remedierea semafoarelor defecte: (Piaţa Presei Libere,Charles de Gaulle, Răzoare, intersecţia Calea Floreasca cu strada Glinca şi Str. Turda cu B-dul Ion Mihalache).

Conform raportărilor RATB, în prezent toate utilajele din dotare acţionează pentru îndepărtarea zăpezii de pe liniile de tramvai şi 400 de operatori manuali degajează zăpada acumulată pe refugii.

În ceea ce priveşte persoanele fără adăpost, în acest moment sunt cazate 155 de persoane la centrul social de la Berceni şi 287 la cel din Pallady.

Echipele DGASMB continua în teren identificarea oamenilor străzii pentru a-i caza în centrele Municipalităţii şi distribuie în acelaşi timp haine groase şi încălţăminte celor care refuza adăpostirea, se mai spune în comunicat, potrivit AGERPRES.

 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 29 Decembrie 2014
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste