Klaus Iohannis, preşedintele ales al României

"Este prima dată când intru în şedinţa Consiliului Local, fără eşarfă. Am primit prin voturile românilor, alt mandat. Mai mare, probabil mai greu, decât cel de primar al municipiului Sibiu".

Preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, a demisionat din  funcţia de primar al municipiului Sibiu pe care a ocupat-o timp de 14 ani.

În discursul său, Klaus Iohannis a spus că prin voturile românilor din 16 noiembrie a primit , "alt mandat, mai mare, probabil mai greu".

"Este un moment foarte special pentru mine. Este prima dată când intru în şedinţa Consiliului Local, fără eşarfă. Am primit prin voturile românilor, alt mandat. Mai mare, probabil mai greu, decât cel de primar al municipiului Sibiu", a spus Klaus Iohannis.

După ce şi-a depus demisia, Klaus Iohannis le-a mulţumit  foştilor săi colegi din primărie şi locuitorilor Sibiului.  

"În aceşti 14 ani şi jumătate am reuşit împreună să transformăm oraşul; dintr-un oraş provincial uşor prăfuit, Sibiul a devenit mai întâi Capitală Culturală Europeană, pe urmă unul din oraşele cele mai cunoscute şi admirate din România. Le mulţuesc sibienilor penru că au făcut aceste lucuri posibile. Pentru mine a fost o onoare şi o placere să le fiu primar timp de 14 ani şi jumătate", a spus el. 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 2 Decembrie 2014
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste