PREZIDENŢIALE Ponta: Viitorul premier trebuie să continue obiectivele asumate de USL

Victor Ponta îşi doreşte ca viitorul premier să continue, până la alegerile parlamentare, toate obiectivele asumate de USL.

Candidatul alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, va participa, astăzi, la un miting electoral în comuna Dobrun, din judeţul Olt.

Victor Ponta susţine că va fi un preşedinte care va lucra eficient cu guvernul în funcţie.

"Un prim-ministru care garantează păstrarea cotei unice de 16%, scutirea de impozite a profitului reinvestit, păstrarea reducerii CAS cu 5 puncte procentuale, dar garantează şi măsurile de dreptate socială pe care le-am luat, şi anume: indexarea anuală a pensiilor, creşterea salariului minim şi acordurile cu sectorul de sănătate, cu sectorul de educaţie, cu obligaţiile noastre internaţionale, care ţin de creşterea bugetului apărării", a spus el, citat de reporterul RRA Cătălin Purcaru.  

Călin Popescu Tăriceanu: Ponta se opune legii amnistiei şi graţierii

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, declara, la Oradea, că atât el, cât şi Victor Ponta se opun ferm oricărei iniţiative legislative privind amnistia şi graţierea.

În opinia sa, acest subiect, lansat în spaţiul public de adversarii politici, reprezintă, de fapt, o falsă problemă. 

"Eu am discutat acest subiect şi cu premierul Ponta, care mi-a spus la fel de clar şi el că respinge o astfel de iniţiativă legislativă. Aş vrea, deci, să punem punct acestui subiect, pentru că, sigur, la fel, datorită campaniei, anumite subiecte sunt încercate a fi aduse în dezbatere şi a fi folosite de adversari, şi aici nu este loc de niciun fel de nuanţare", a susţinut Tăriceanu.

Declaraţia a fost consemnată de corespondentul RRA Stelian-Radu Cacuci.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 12 Noiembrie 2014
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste