PREZIDENŢIALE Klaus Iohannis: România trebuie să creeze condiţii pentru investiţii

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, declara recent, la Galaţi că problema infrastructurii este vitală pentru investitori şi este nevoie de un dialog real cu aceştia pentru a rămâne în ţară.

"Este important pentru România nu doar să atragă investitori şi investitori strategici, ci să creeze şi condiţiile pentru a păstra aceste investiţii în România. Este nevoie de o analiză foarte atentă pentru a veni în întâmpinarea investitorilor acolo unde se impune acest lucru", consideră Iohannis, citat de reporterul RRA, Maria Măndiţa.

Preşedintele PPE, Joseph Daul, se află astăzi în vizită în România şi se va întâlni cu mai mulţi lideri politici, dar şi cu Klaus Iohannis, candidatul ACL, iar după amiază vor participa împreună la o dezbatere cu studenţii români.

Ioan Oltean, convins că electoratul de dreapta îl votează pe Iohannis

Vicepreşedintele PDL, Ioan Oltean, este convins că electoratul de dreapta care în primul tur a votat cu alţi candidaţi pe 16 noiembrie va vota Klaus Iohannis.

"Klaus Iohannis nu a negociat nici cu Monica Macovei, nu a negociat nici cu Elena Udrea, nu a negociat cu nimeni. Iată că avem două reacţii pozitive până acum: una a Monicăi Macovei şi alta a liderilor UDMR, care, deşi dădeau de înţeles că îl vor susţine pe Ponta, până la urmă au lăsat ungurilor libertatea de a se exprima în raport de propriile lor criterii şi propria lor conştiinţă", a spus, Ioan Oltean, într-o conferinţă de presă, la Bistriţa, informează  corespondentul RRA Cristiana Sabău.

Radio România Actualităţi va difuza începând cu ora 13:20 de minute o dezbatere electorală la care vor participa reprezentanţi ai celor doi candidaţi la prezidenţiale. Victor Ponta va fi reprezentat de vicepreşedintele UNPR, Valeriu Steriu, iar Klaus Iohannis de către Tudor Barbu, senator PNL.

 AUDIO Dezbaterea va fi postată în playerul AUDIO, pe prima pagină a site-ului.
 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 11 Noiembrie 2014
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste