Secțiile de evidență a persoanelor din București, deschise și în ziua alegerilor

Programul de lucru al serviciilor de evidenţă a persoanelor din municipiul Bucureşti a fost extins și în weekend, cu ocazia alegerilor prezidenţiale.

Persoanele cu drept de vot care nu au sau deţin un act de identitate cu termen de valabilitate expirat, se pot adresa serviciilor de evidență a persoanelor, chiar și în weekend.

Astfel, cei care doresc să voteze duminică, 2 noiembrie,  și nu dețin un document valabil se pot adresa serviciilor de evidență a persoanelor sâmbătă între 8.00 și 16.00 și duminică între 8.00 și 21.00.

"Pentru eliberarea actelor de identitate persoanelor cu drept de vot care nu au sau deţin un act de identitate cu termen de valabilitate expirat, programul de lucru al serviciilor publice comunitare de evidenţă a persoanelor din municipiul Bucureşti, cu ocazia alegerilor prezidenţiale din data de 02 Noiembrie 2014, a fost extins.

În ziua de sâmbătă, 01.11.2014, programul de lucru cu publicul va fi între orele 08.00 şi 16.00.

Duminică, 02.11.2014, când vor avea loc alegerile prezidenţiale, programul de lucru cu publicul va fi între orele 08.00 şi 21.00", se precizează într-un comunicat de presă.

Cartea de identitate se întocmeşte şi se eliberează pe baza cererii scrise a persoanei şi a documentelor cu care, potrivit legii, se face dovada numelui, stării civile, cetăţeniei române şi a domiciliului.
 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 28 Octombrie 2014
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste