Teodor Meleşcanu, fost şef al SIE

"Din această dispută dintre preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta pierde, până la urmă, România, pierdem cu toţii".

Fostul director al SIE, candidatul independent la alegerile prezidenţiale, Teodor Meleşcanu a făcut un apel către ceilalţi candidaţi să se axeze pe dezbaterea de fond a campaniei electorale şi nu pe discuţiile  în legătură cu subiectul aşa-zişilor ofiţeri acoperiţi.

Teodor Meleşcanu a mai spus astăzi, într-o conferinţă de presă, că s-a spus tot ce era de spus în legătură cu acest subiect, adăugând că dacă există nelămuriri acestea trebuie clarificate de autorităţile competente, şi nu în presă şi televiziuni.

"În ultimele 72 de ore am asistat la dezbateri intense pe toate posturile de televiziune în legătură cu subiectul aşa-zişilor ofiţeri acoperiţi. Din punctul meu de vedere, această temă s-a încheiat. Tot ceea ce era de spus, tot ceea ce era de scris, s-au făcut până acum, şi cu implicarea tuturor celor interesaţi. Din punctul meu de vedere, dacă mai există alte nelămuriri, acestea trebuie să fie clarificate nu la conferinţe de presă şi la televiziuni, ci de către autorităţile române competente", a spus Meleşcanu.

În opinia fostului şef al SIE din disputa preşedintele Băsescu-premierul Ponta, pierde România şi noi toţi.

"Din această dispută dintre preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta pierde, până la urmă, România, pierdem cu toţii. Preşedintele Traian Băsescu nu are multe lucruri de pierdut, dar România are foarte mult de pierdut dintr-o asemenea dezbatere. Acest delir, aproape şi această manipulare trebuie să înceteze. Şi o spun cu toată seriozitatea", a afirmat Teodor Meleşcanu.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 17 Octombrie 2014
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste