Mihăiţă Calimente, preşedintele Comisiei pentru control parlamentar asupra SIE

"Prin afirmaţiile făcute de preşedinte (Traian Băsescu, n.r.) aseară, a rezultat într-un fel sau altul că fostul director al SIE, dl Meleşcanu, ar fi încercat să acopere sau chiar l-a sprijinit pe dl Ponta".

Preşedintele Comisiei pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii Serviciul de Informaţii Externe, Mihăiţă Calimente, a declarat marţi că va încerca să convoace forul pe care îl conduce săptămâna viitoare, pentru a analiza declaraţiile recente ale preşedintelui Traian Băsescu în legătură cu SIE, informează Agerpres.

"În opinia mea, este obligatorie convocarea Comisiei SIE, suntem o comisie care avem rolul de a supraveghea activitatea SIE. Prin afirmaţiile făcute de preşedinte aseară a rezultat într-un fel sau altul că fostul director al SIE, dl Meleşcanu, ar fi încercat să acopere sau chiar l-a sprijinit pe dl Ponta. Aceste lucruri va trebui să vedem dacă se confirmă sau nu se confirmă", a declarat Calimente, potrivit sursei citate.

Mihăiţă Calimente a precizat că la audieri nu pot fi invitaţi preşedintele Traian Băsescu, premierul Victor Ponta şi fostul şef al SIE Teodor Meleşcanu, ci adjuncţii şi conducerea colectivă a acestui serviciu.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 14 Octombrie 2014
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste