PNȚCD o susține pe Elena Udrea la alegerile prezidențiale

Potrivit protocolului semnat de PMP și PNȚCD, Elena Udrea va fi susținută în campania electorală pentru alegerile prezidențiale de PNȚCD. Cele două partide au semnat și protocolul de constituire a unei alianțe politice.

Partidul Mişcarea Populară şi Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat au semnat un Protocol de susţinere a candidaturii  Elenei Udrea la Preşedinţia României şi o alianţă politică în vederea unor candidaturi comune la alegerile locale şi parlamentare din 2016.

Elena  Udrea le-a mulţumit colegilor din PMP pentru susţinerea de care se bucură din partea acestora ca şi candidat în alegerile prezidenţiale, adăugând că o schimbare necesară pentru România este ca la Palatul Cotroceni să ajungă o femeie.

"Dacă tot vorbim despre schimbare, evident că o femeie preşedinte al României este cea mai importantă schimbare şi eu spun că schimbarea necesară. Vă mulţumesc că aveţi încredere să susţineţi o femeie. Vom respecta istoria dvs. şi vom fi alături, parteneri, şi pentru 2016. (...) Vom da nu numai preşedintele României, vom da şi viitorul Guvern", a spus Elena Udrea.

Liderul PMP a reamintit şi faptul că preşedintele Traian Băsescu, alături de fostul premier Emil Boc şi de preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Cristian Diaconescu, îi sprijină candidatura în alegerile prezidenţiale.

Liderul PNŢCD Aurelian Pavelescu a precizat că țărăniștii se vor implica eficient în această campanie electorală și că PNȚCD a privit cu simpatie mandatele președintelui Traian Băsescu.

"PNŢCD se va implica cu toate structurile din teritoriu la toate nivelurile, în mod eficient, în această campanie electorală pentru prezidenţiale. Această alianţă nu este o întâmplare, nu este o chestiune conjuncturală. Marile teme, marile obiective ale PNŢCD din anii '90, (...) asumate de Corneliu Coposu, au fost preluate şi puse în operă în cele două mandate ale preşedintelui Băsescu.  PNŢCD a privit cu multă simpatie mandatele preşedintelui Traian Băsescu pentru că ne leagă intransigenţa şi faptul că nu am făcut compromisuri", a precizat acesta.
 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 30 August 2014
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste