Vot în unanimitate la Sibiu pentru fuziunea PDL - PNL

Votul în unanimitate al PDL Sibiu pentru fuziunea cu PNL arată că "baza partidului rezonează în totalitate cu Vasile Blaga şi cu Klaus Iohannis".

Democrat-liberalii sibieni au votat în unanimitate fuziunea cu PNL,  a declarat într-o conferinţă de presă, la Sibiu, preşedintele organizaţiei judeţene, deputatul Raluca Turcan.

"Oamenii au votat pentru o idee politică puternică, menită să dea o şansă reală dreptei în competiţia cu un partid, PSD, care vrea să ocupe toate instituţiile statului şi toate resursele economice, care vrea să controleze România", a spus Turcan.

Aceasta spune că "unificarea Dreptei este o nevoie acută pentru România şi votul de la Sibiu arată că baza partidului rezonează în totalitate cu Vasile Blaga şi cu Klaus Iohannis".

În acelaşi timp, Raluca Turcan i-a transmis preşedintelui Traian Băsescu să nu mai atace PDL.

"Suntem pe punctul de a reuşi ce nu au reuşit Traian Băsescu şi Călin Popescu-Tăriceanu. Toţi cei care acum plâng în spaţiul public după PDL au încercat să rupă şi să distrugă PDL. Emil Boc, dacă i-ar fi permis legea, ar fi fost cu arme şi bagaje la Mişcarea Populară, fărâmiţând Dreapta, neinteresându-l ce cred membrii PDL. Traian Băsescu trebuie să înceteze să mai atace PDL pentru că îi face involuntar jocurile lui Ponta", a completat Raluca Turcan.

În urma negocierilor de fuziune dintre cele două partide, s-a stabilit că noul partid va prelua denumirea de la Partidul Naţional Liberal, dar imnul şi sediul central de la PDL.

Conform calendarului fuziunii, la 26 iulie va avea loc un congres comun, iar la alegerile prezidenţiale cele două partide se vor prezenta ca o alianţă cu un singur candidat.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 19 Iulie 2014
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste