PNL Sibiu îl propune pe Iohannis candidat unic al dreptei la prezidențiale

Deputatul Mircea Cazan, preşedintele PNL Sibiu, susține că actualul primar al Sibiului, liberalul Klaus Iohannis, are toate datele să coaguleze forţele de dreapta din politica românească.

Liberalii din Sibiu îl susţin pe Klaus Iohannis pentru funcţia de preşedinte al partidului, la Congresul de la sfârşitul lunii, şi îl propun drept candidat unic al dreptei, la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Anunțul vine după ce Crin Antonescu a anunţat, sâmbătă, că renunţă şi la conducerea interimară a PNL, şi la înscrierea în cursa pentru Cotroceni.

Deputatul Mircea Cazan, preşedintele PNL Sibiu, organizaţia în care Klaus Iohannis activează, declară - la Radio România Actualităţi - că actualul primar al Sibiului are toate datele să coaguleze forţele de dreapta din politica românească.

"Foarte mulţi colegi m-au sunat şi exprimă susţinerea din toate punctele de vedere pentru candidatura la Preşedinţia partidului, în această primă etapă pentru Klaus Iohannis şi cred că Klaus Iohannis este o variantă foarte bună pentru România şi preşedinte al României", a spus Cazan.

Întrebat dacă celelalte forţe din dreapta românească îl vor accepta pe Klaus Iohannis, Cazan a răspuns:  "Eu cred că trebuie lăsate orgoliile la o parte, trebuie analizat la rece şi să vedem viitorul României".


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 1 Iunie 2014
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste