AUDIO Klaus Iohannis a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL şi din cea de membru al Biroului Politic al partidului.

Primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis,  a făcut anunţul demisiei sale, luni dimineaţă, într-o declaraţie de presă, făcută la sediul primăriei din Sibiu.

El a precizat  că decizia sa survine ca urmare a rezultatelor slabe obţinute la scrutinul de duminică.

AUDIO  Declaraţia integrală

"Având în vedere rezultatele obţinute de PNL la scrutinul de ieri (duminică - n.r.) şi mă refer aici mai mult la rezultatele obţinute în municipiul Sibiu decât la nivel de ţară, care şi ele sunt proaste, în acest context vă informez că am demisionat în această dimineaţă (luni - n.r.) din calitatea de prim-vicepreşedinte al PNL şi din calitatea de membru în Biroul Politic. Am informat preşedintele partidului despre acest pas", a precizat Iohannis într-o scurtă declaraţie de presă făcută la Sibiu, informează corespondentul RRA.

De menţionat că, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că rezultatul obţinut la alegerile europarlamentare nu poate mulţumi partidul şi că îşi asumă acest eşec.

Declaraţia liderul PNL a fost făcută după ce edilul Sibiului îşi anunţase demisia din funcţiile de conducere din partid.
 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 26 Mai 2014
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste