Daciana Sârbu: Vreau să vă bazaţi pe noi

Europarlamentarul Daciana Sârbu, candidat pentru un nou mandat din partea Alianţei PSD-UNPR-PC, s-a întâlnit cu alegătorii din oraşul Ocna Sibiului.

Daciana Sârbu a arătat că pe lista de candidaţi ai Alianţei se află oameni care sunt gata să apere drepturile românilor în Parlamentul European :

"Vreau să vă bazaţi pe noi, că suntem oameni, pe această listă, care, în primul rând, ne iubim ţara, care n-o să vă facem de râs şi care o să vă reprezentăm cu demnitate şi o să ne batem pentru drepturile românilor, aşa cum merită, pentru că ne-aţi trimis şi în primul mandat, şi acum. Trimiteţi oameni să apere România!", a afirmat Daciana Sârbu:.

Europarlamentarul UDMR Iuliu Winkler, candidat pentru un nou mandat, a declarat, la Miercurea Ciuc, că a pledat, în mandatul pe care-l încheie, pentru bune relaţii economice şi comerciale ale ţării noastre cu Republica Moldova.

Iuliu Winkler: Cred că am putut să-mi las amprenta în ceea ce priveşte relaţia comercială a Republicii Moldova cu UE într-un mod foarte hotărât. Eu cred că nu trebuie să evităm să vorbim despre bani, pentru că banii sunt un subiect important şi mijloacele economice, mijloacele comerciale sunt poate uneori cele mai importante în momentul în care doreşti să dovedeşti faptul că un suport politic, o susţinere politică se poate şi materializa.

Realizator: A consemnat corespondentul RRA, Angela Bârsan.

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, îi îndeamnă pe români să meargă duminică la vot.

Klaus Iohannis crede că numai astfel pot fi aleşi reprezentanţii pe care îi doresc alegătorii şi nu doar activiştii de partid.

Klaus Iohannis: Un absenteism duce la întrebarea dacă votul acordat este chiar cel popular sau dacă este mai degrabă un vot care se datorează activiştilor de partid. Întotdeauna este mai bine pentru noi toţi, nu numai pentru politicieni, şi pentru oameni, să avem o prezenţă bună la vot, că atunci ştim 'ăsta este rezultatul dorit de oameni, nu de activiştii de partid'.

Declaraţie consemnată de corespondentul RRA, Carmen Vulcan.

Europarlamentarul Theodor Stolojan, care deschide lista candidaţilor PDL la alegerile de duminică, a declarat, într-o conferinţă de presă, la Bistriţa, că formaţiunea sa susţine mediul de afaceri care cere suspendarea impozitului pe construcţii speciale.

Theodor Stolojan atrage atenţia că acest impozit va afecat mult mediul de afaceri.

"Pe bună dreptate au cerut suspendarea aplicării acestui impozit pe construcţiile speciale, şi noi, PDL, susţinem în totalitate acest demers al oamenilor de afaceri. Noi considerăm că n-ar trebui să se aplice sub nicio formă la investiţiile făcute de către fermieri în silozuri, în solarii, în sere ş.a.m.d. risc de închidere a parcurilor industriale", a spus el, potrivit corespondentul RRA, Cristiana Sabău.

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, şi-a exprimat încrederea că la alegerile de duminică, partidul pe care îl reprezintă va obţine un procent bun.

Eugen Tomac a reamintit că lista PMP conţine oameni tineri, capabili să reprezinte România cu cinste în forul european:

Eugen Tomac: Am făcut o campanie profesionistă încercând cu resursele modeste pe care le avem să-i convingem pe cât mai mulţi români că merită să-l susţină acest proiect politic care duce mai departe linia politică a preşedintelui Traian Băsescu. Suntem cea mai autentică forţă de dreapta şi sunt convins că tot mai mulţi români se vor alătura proiectului nostru, inclusiv după 25 mai.

A consemnat corespondentul RRA, Ştefan Daraban.

Candidaţii PRM la Parlamentul European au vizitat, joi, judeţul Dolj.

Liderul partidului şi candidat pentru un nou mandat, Corneliu Vadim Tudor, a discutat cu alegătorii la Craiova.

Într-un comunicat de presă se mai arată că pe lista de candiaţi ai PRM se află şi tineri, cum ar fi Alina Alupoaei din Suceava, absolventă de studii superioare în economie, drept şi marketing.

Un alt candidat al partidului, Victor Iovici se pronunţă împotriva diferenţelor de subvenţionare a agricultorilor din statele Uniunii Europene.

El atrage atenţia că fermierul român primeşte o subvenţie mai mică decât cei din alte ţări europene, lucru pe care doreşte să îl schimbe dacă va ajunge în Parlamentul European.
 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 22 Mai 2014
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste