Iuliu Winkler: UDMR susţine România în zona euro

UDMR susţine intrarea României în zona euro, a declarat la Timişoara, europarlamentarul Iuliu Winkler, plasat pe locul 1 al listei UDMR pentru o noua candidatură la Parlamentul European.

Europarlamentarul a afirmat că UDMR sprijină decizia României de a intra în Uniunea bancară, atunci când aceast lucru se va concretiza, ca şi adoptarea monedei euro în ţara noastră.

"România are nevoie să intre în zona euro. Adoptarea euro în România va aduce mai multă disciplină financiară, va aduce mai multă bunăstare pentru oameni, va elimina o parte dintre posibilităţile de evaziune fiscală, o parte dintre posibilităţile legate de economia neagră, de evaziune, de munca la negru, de comerţul ilicit şi de tot ceea ce astăzi ne trage pe noi în jos", a afirmat el, potrivit corespondentei RRA,
Alina Bujancă.

Ramona Mănescu: USL nu se va reface!

PNL desfăşoară o campanie onestă, de la om la om, a afirmat la Constanţa candidatul liberal Ramona Mănescu.

În opinia sa, USL nu se va reface, iar PNL este un partid puternic ce poate unifica formaţiunile de dreapta din România.

" Avem campanie de mobilizare pentru că trebuie să discutăm cu fiecare om în parte, o campanie de la om la om. Noi nu avem resursele media pe care le are PSD şi atunci va trebui să discutăm cu oamenii. Este o campanie onestă, în care sigur că răspundem şi întrebărilor incomode, dar este o ocazie de a clarifica anumite lucruri pe care trebuie să le clarificăm", a spus europarlamentarul PNL, citează corespondentul RRA, Mona Constantinescu.

Maria Grapini: IMM-urile, prioritate electorală
     
Maria Grapini candidează la alegerile europarlamentare din partea Alianţei PSD+UNPR-PC. Ea a declarat la Cugir că va sprijini în Parlamentul European politicile de reindustrializare şi de dezvoltare a IMM-urilor.

Maria Grapini: Este foarte important ca România să aibă acolo oameni cu experienţă în două domenii importante în UE, şi anume reindustrializarea şi cea de susţinere şi dezvoltare a IMM-urilor. Eu în aceste domenii am lucrat, sunt industriaş de profesie să spun aşa şi am condus Ministerul IMM-urilor. Cred foarte mult că avem un cuvânt de spus şi de ce să nu poată şi România să participe la construcţia acestor două strategii extrem de importante.

A consemnat corespondentul RRA, Cezar Firu.

Traian Ungureanu: PDL, un partid preocupat de proiectele europene

Prezent la Piteşti, în cadrul unui miting electoral, europarlamentarul Traian Ungureanu candidat pentru un nou mandat din partea PDL a afirmat că formaţiunea sa este preocupată de proiectele europene care interesează România.

El a îndemnat electoratul ca pe 25 mai să voteze PDL .

"PDL este un partid real, este singurul partid real al României, pentru că a făcut şi face un singur lucru: face Europă, face Alianţă NATO, nu face taxe, nu face şomaj. E partidul care îi sprijină pe cei ce vor să facă ceva cu mâna lor în România fără să fie dispreţuiţi de propriul lor stat. Apropo, pe 25, când avem alegerile europarlamentare, e şi ziua PDL, care face 22 de ani", a spus el, potrivit corespondentului RRA, Constantin Paşol.

Liliana Mincă: PPDD reprezintă reprezintă vocea cetăţenilor României

Candidaţii PPDD îşi doresc să reprezinte vocea cetăţenilor României în Parlamentul European, a afirmat la Brăila, în cadrul unui miting electoral, deputatul Liliana Mincă.

Liliana Mincă: PPDD promovează tinerii, promovează femeile, promovează oamenii care au demonstrat ceva în viaţă. De aceea, pe 25 mai eu, Liliana Mincă, deputat, vă rog să vă prezentaţi la vot şi să alegeţi numărul câştigător. Numărul câştigător pe 25 mai este 15: PPDD.

Declaraţia a fost consemnată de corespondentul RRA, Gina Bahor.

Forţa Civică militează pentru un viitor european

Locul trei pe lista Partidului Forţa Civică pentru alegerile din 25 mai este ocupat de Mihaela Nicolau, economist şi cadru universitar.

Priorităţile sale ca viitor europarlamentar sunt încurajarea investitorilor străini şi români, dar şi educaţia.

"Am experienţă în străinătate ca şi cadru didactic asociat şi pot să vă spun, cadrele didactice din România, precum şi elevii şi studenţii au potenţialul de a duce învăţământul românesc la nivelul la care îl regăsim în alte state dezvoltate ale Europei. Le lipseşte unora voinţa, nu nouă, de a promova calitatea actului didactic şi cercetării din România", a arătat aceasta.

A consemnat corespondentul RRA, StelianRadu Cacuci.

PSD susţine un liberal la Parlamentul European

Preşedintele PSD, Victor Ponta a declarat, duminică, la Satu Mare că Alianţa PSD-UNPR-PC îl va susţine la alegerile parţiale pentru un colegiu de deputat în judeţul Satu MAre, pe fostul ministru liberal al transporturilor, Ovidiu Silaghi.

Pe plan local susţinerea candidaturii lui Ovidiu Silaghi este un mesaj de unitate între partidele care au format Uniunea Social Liberală, a mai precizat liderul PSD, Victor Ponta, citat de corespondentul RRA, Adrian Marchiş.


 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 4 Mai 2014
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste