PNL a intrat în opoziție când "nu s-a mai putut exprima la guvernare"

Președintele PNL, Crin Antonescu, declară că liberalii sunt în opoziție, iar "cine vrea să rămână atârnat de gâtul PSD n-are decât să rămână".

PNL este singurul care poate aduna cu adevărat în jurul său forţele prooccidentale, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, preşedintele liberalilor, Crin Antorămânănescu.

El le-a vorbit liberalilor ieşeni reuniţi pentru a-şi alege preşedintele despre factorii care au dus atât la înfiinţarea USL, cât şi la ruperea acestei alianţe.

Potrivit lui Antonescu, PNL a intrat în Opoziţie în momentul în care nu a mai avut posibilitatea de a se exprima la guvernare.

"Suntem în Opoziţie, facem Opoziţie, cine vrea să rămână la Putere atârnat de gâtul PSD, ca domnul Tăriceanu sau domnul Stroe, n-are decât să rămână. Spre deosebire de alţi ani, PNL are altă capacitate de organizare, altă capacitate de luptă. (...) Suntem cel mai puternic partid al dreptei şi singurul partid care poate aduna în jurul său forţele prooccidentale. Problema se pune dacă în Occident se trăieşte ca în Mehedinţiul lui Duicu", a spus Crin Antonescu, potrivit Agerpres.

Filiala judeţeană a PNL a organizat sâmbătă o conferinţă în cadrul căreia urmează să fie votaţi membrii viitorului Birou Politic Judeţean, dar şi preşedintele organizaţiei.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 5 Aprilie 2014
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste