Elena Udrea: La Constanţa s-a creat "o clică" a lui Mazăre şi a lui Constantinescu

Deputatul independent ce activează în Partidul Mişcarea Populară, Elena Udrea susţine că la Constanţa s-a format "o clică" în jurul preşedintelui CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, şi al primarului Radu Mazăre.

Ea a afirmat, sâmbătă, la Mamaia, că cei doi îşi satisfac interesele financiare şi nu se gândesc la binele constănţenilor.

"Aici, la Constanţa, atât la nivel de judeţ, cât şi la nivel de municipiu, s-a creat o clică a celor doi, preşedintele de Consiliu Judeţean, primar, o gaşcă de oameni cu care îşi satisfac interesele financiare, economice, de ani de zile, de mandate întregi. Nu este surprinzător pentru nimeni că astăzi există această anchetă în ceea ce priveşte activitatea din Consiliul Judeţean a domnului preşedinte al CJ. Important este ca şi constănţenii să vadă că, după ani de zile de activitate în fruntea judeţului, în care judeţul a câştigat mult mai puţin decât au câştigat cei de la PSD, domnul Nicuşor Constantinescu şi oamenii lui sau domnul Mazăre şi oamenii lui, este momentul să facă şi ei o schimbare. Este momentul să aducă în fruntea judeţului şi în fruntea municipiului oameni care să se gândească mai mult la binele constănţenilor decât la binele lor şi binele prietenilor lor', a afirmat Elena Udrea.

Ea a mai spus că nu comentează decizia instanţei de judecată cu privire la cercetarea penală a lui Nicuşor Constantinescu şi nu doreşte răul cuiva atunci când este vorba de sănătate.

"Toţi ştim că domnul Nicuşor Constantinescu este unul dintre baronii locali reprezentativi ai PSD-ului", a mai spus Udrea.

Elena Udrea a criticat intenţia primarului Constanţei ca municipalitatea să preia mai multe acţiuni ale portului.

"Avem şi cazul domnului Mazăre care acum vrea să ia Portul Constanţa. Nu este de ajuns că derula acolo, împreună cu apropiaţii, tot felul de activităţi economice prin interpuşi, acum doreşte la vedere să mute Portul Constanţa în directa subordine", a mai afirmat deputatul PMP, citată de Agerpres.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 29 Martie 2014
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste