Ilie Sârbu, liderul grupului senatorilor PSD

"Crin Antonescu este ipocrit. Liberalii care vin lângă PSD o fac în ideea continuării USL. Văd că prepedintele PNL nu este deranjat de cei care îi pleacă la PMP".

Liderul grupului senatorial al PSD, Ilie Sârbu, susţine că  pentru preşedintele PNL, Crin Antonescu, principalul obiectiv politic a devenit "blocarea oricăror şanse de refacere a USL".

Potrivit lui Sârbu, Crin Antonescu nu pare deranjat de liberalii care pleacă din partidul său pentru a se alătura PMP, ci numai de aceia care se apropie de PSD în speranţa refacerii USL.

"Ceea ce spune preşedintele PNL denotă ipocrizia sa, dar mai ales dorinţa de a sparge cum poate frontul anti-Băsescu. Am înţeles de la domnia-sa că principalul său obiectiv politic a devenit blocarea oricăror şanse de refacere a USL. A afirmat acest lucru răspicat. (...)Cei din PNL care vin lângă PSD o fac în ideea continuării proiectului USL. Nu am văzut acelaşi deranj la domnul Antonescu atunci când, zilele trecute, Elena Udrea anunţa cu surle şi trâmbiţe cooptarea unui parlamentar liberal în rândurile PMP. Aceasta spune multe", afirmă liderul social-democrat, potrivit unui comunicat de presă.

Ilie Sârbu adaugă şi faptul că în interiorul PNL sunt în continuare multe persoane care nu sunt de acord cu "aruncarea pe geam a proiectului USL".

"Am construit un proiect politic pentru care mulţi dintre liberali, alături de noi, au muncit zi şi noapte. Aceşti oameni nu pot fi condamnaţi pentru că nu sunt de acord cu aruncarea pe geam a proiectului USL, doar pentru că domnul Antonescu a decis să se orienteze către tabăra preşedintelui Traian Băsescu, trădând votul din 2012", mai spune liderul senatorilor PSD.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 24 Martie 2014
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste