Bugetul pe 2011 a fost finalizat

Bugetului de stat pe 2011a fost finalizat, iar acum este aşteptată adoptarea Legii salarizării unitare, după cum a declarat Gheorghe Ialomiţianu.

Ministrul Finanţelor, Gheorge Ialomiţianu, a anunţat  luni, înaintea şedinţei Biroului Permanet Naţional al PDL, că proiectul bugetului de stat pe 2011 a fost finalizat şi că se aşteaptă adoptarea Legii salarizării unitare.

 

 

 

"Am finalizat bugetul, aşteptăm Legea salarizării unitare, este încă în negocieri, negociem cu sindicatele şi patronatele şi sperăm ca într-un timp foarte scurt se va finaliza şi s-o adoptăm. Nu pot să spun numărul de zile, mi-aş dori cât mai repede", a declarat Ialomiţianu.
    

 

 

La rândul său, vice-preşedintele PDL Cristian Boureanu, a declarat că bugetul de stat pe 2011 depinde de finalizarea legii salarizării unice iar coaliţia este hotărâtă să recurgă la asumarea răspunderii pentru a grăbi lucrurile.
 

 

 

Premierul Emil Boc a declarat, săptămâna trecută, după consultările de la Cotroceni, că nu exclude posibilitatea angajării răspunderii Guvernului pe Legea salarizării, precizând însă că decizia finală va fi luată în coaliţie.
    

 

 

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, în urmă cu o săptămâna, într-o emisiune la TVR 1, dacă Guvernul şi-ar putea asuma răspunderea pe Legea salarizării, el răspunzând: "Nu va avea ce să facă".
    

 

 

Şeful statului a declarat, tot atunci, că este nevoie de responsabilitatea parlamentarilor pentru ca legile pensiilor, salarizării şi bugetului de stat pe 2011 să treacă, în caz contrar România ieşind din acordul cu FMI.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 8 Noiembrie 2010
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste