Raluca Turcan: Privesc prezenţa domnului Iohannis, în guvern, cu multă speranţă

Preşedintele Organizaţiei PDL Sibiu, Raluca Turcan a declarat că prezenţa primarului Sibiului, Klaus Iohannis în guvernul Ponta o priveşte "cu multă speranţă".

Ea a mai declarat pentru Agerpres că mai speră că, odată cu prezenţa primarului Sibiului în guvern către acest municipiu vor fi alocaţi mai mulţi bani şi se vor crea mai multe locuri de muncă.

"Privesc prezenţa domnului Iohannis, în guvern, cu multă speranţă. Sper ca la Sibiu să vină mai mulţi bani, pentru crearea de locuri de muncă şi pentru dezvoltarea economică", a spus Raluca Turcan.

Vicepreşedintele PDL a adăugat că speră ca Iohannis să aducă "echilibru" într-un guvern care, până acum, a fost "un dezastru".

"Sper, de asemenea, ca domnul Iohannis să fie acel factor de echilibru care să reamintească în permanenţă liderilor USL că mare parte din promisiunile din campania electorală sunt încă neonorate. Şi sper ca, totuşi, odată cu prezenţa domnului Iohannis în guvern, deciziile guvernamentale să capete mai multă coerenţă. Până acum, guvernul a fost un dezastru, dovadă schimbarea atâtor miniştri, doar nu i-au schimbat de buni ce erau", a adăugat Raluca Turcan.

PDL cere guvernului să renunţe la reeşalonarea creditelor

În altă ordine de idei, referindu-se la măsura propusă de guvern privind înjumătăţirea ratelor la creditele mai mici de 1600 de lei, Turcan a cerut, vineri, într-o conferinţă de presă, renunţarea la măsura reeşalonării creditelor bancare pentru datornicii cu venituri mici.

Liderul PDL consideră că această măsură este, nu doar profund neliberala, ci si discriminatorie.

Vicepreşedintele PDL a mai anunţat că, în cazul în care măsura va fi pusă în practică, democrat liberalii o vor ataca la Curtea Constituţională.

Raluca Turcan susţine că această măsură nu este în sprijinul românilor, ci al băncilor şi că ea nu va stimula consumul.

De asemenea, Turcan acuză Guvernul Ponta că vrea să cumpere, astfel, un milion de voturi, transmite corespondentul RRA.
 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 7 Februarie 2014
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste